Corona virus aanpassingen

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 16:39

Ik hoop dat we iedereen gezond en wel is en het natuurlijk ook zo zal blijven. Nu de mogelijkheden wat verruimd gaan worden, wil ik jullie wat vertellen over de veranderingen van het keramiek atelier van 1,5 meter afstand.
Allereerst is er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om werkstukken af te maken en op te halen na de plotselinge  stop. Ik hoop dat we op deze manier voor iedereen de nog resteerde lessen na 16 maart  met tevredenheid  afgehandeld is. Als je nog op een of andere manier gecompenseerd wilt worden voor de gemiste lessen, neem dan even contact met mij.

Ondertussen heb ik het keramiekatelier geschikt gemaakt voor de1,5 meter samenleving die we gaan aanhouden mbv onderstaande protocol kunst atelier. Met een filmpje https://www.youtube.com/watch?v=SjZhIn40iHQ&feature=youtu.be maak  ik het zichtbaar  wat er veranderd is in het atelier. Ik ben nog bezig om de ventilatie te verbeteren, schoonmaakmiddelen aan te schaffen  en de werkorganisatie te optimaliseren.

Kort samengevat zijn de  veranderingen:
- vrije looppad en 4 verplaatsbare tafels en  draaischijven, allen op 1,5 meter afstand
- handgel en schoonmaakmiddelen zijn tzt aanwezig, gebruik van 2 in- en uitgangen.
- 2 groepen van max. 4 personen in de ochtend (lestijden zijn 8.30–11.00 en 11.00-13.30 uur) en in de avond (lestijden zijn van 17.00-19.30 en 19.30-22.00 uur).
- persoonlijke klei-emmers vervallen, iedereen kan gebruik maken van alle aanwezige klei (gratis). Restanten klei van vorig jaar koop ik voor hetzelfde geld terug van iedereen die dat wil.
- elke stook van een werkstuk wordt berekend volgens gangbare stookprijzen per kilo.  Hoe hoger temperatuur, hoe hoger de stookkosten. Stookkaarten à 30 euro per stuk zijn vooraf te koop bij mij of via de website (als cadeaubon/stookkaart).
- de vernieuwde website heeft onder de  kop contact een cursisten pagina met een inlog wachtwoord.
Hiermee kan je, of bij mij in de les, maar ook thuis, zelf een les inhalen of afzeggen regelen. Wel graag 1 dag van te voren afzeggen, zodat men de opengevallen plaats weer kan opvullen.
- ook nieuw is de mogelijkheid  om voor 10 flexibele dagdelen  per half jaar te kiezen. Geen eigen groep,  wel de keuze om lessen te volgen waneer het jouw uitkomt én als een plaats vrij is. De vrije plaatsen kan je ook thuis via de cursisten pagina inzien en boeken.

Ik hoop dat we elkaar weer terug mogen zien, of in augustus bij rake en pitfire workshop, of in  september bij de cursus. Ik hoop  dat we  er weer een mooi, creatief  jaar van kunnen maken met meer ruimte en rust om je heen.

Met deze link kan je je opgeven voor de raku en pitfire workshop
Met  deze link kan je je opgeven voor de keramiek cursus van of 13 lessen of 26 lessen en/of 10 flexibele les dagdelen.


Ik hoop jullie allen gezond en wel weer terug te zien in het nieuwe cursusseizoen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb