inschrijfformulier voor keramiekcursus 

 

Algemene informatie keramieklessen

Voor de Keramiek cursus geldt een aanbetaling van €50,-  als inschrijfgeld op bank-rekeningnummer NL96 ASNB 0781 2725 48 tnv Keramiek Atelier Paula Groote-Versteegen. Als de aanbetaling is overgemaakt bent U ingeschreven. Het restant van het cursusgeld kan betaald bij aanvang van de cursus. Er is ruimte voor maximaal 6 personen.

Het inhalen van gemiste lessen op een ander moment is mogelijk en kan ook via deze website op de cursistenpagina  (met wachtwoord) geregeld worden. 

Tijdens de schoolvakanties is er geen les.  

Aantal lessen:

Er is een keuze om voor een half  cursusjaar lessen (13 lessen) of voor een heel cursusjaar (26 lessen) te volgen in een groepje van 6 personen. Of je kan ook kiezen om eens per maand een langere les te volgen. De lessen zijn op de eerste vrijdagochtend van de maanden oktober t/m juni en van de vrijdagmiddag .van oktober t/m juni.

Nieuw

- Als extra keuze voor het aantal lessen is het mogelijk om in cursusjaar  om 10 flexibele dagdelen te kiezen  op de open vrije plaatsen. Geen eigen groep, wel meer flexibiliteit om je eigen lestijden in te delen. De open vrije plaatsen  zijn in te zien op de cursistenpagina  (met wachtwoord) waar je ook het aanmelden en afmelden van lessen kan regelen . 

 

- Er zijn verschillende soorten klei en gereedschappen aanwezig die u vrij en zonder te betalen kunt gebruiken.  Om de werkstukken te laten stoken en glazuren zijn wel kosten aan verbonden. Bij het gebruik van eigen gekochte glazuur is er een korting van 10%.

Stook kosten van het werkstuk:

biscuit stook 960 ºC per kilo: € 1,50

bij glazuurstook 1060 ºC per kilo:€ 2,50

bij glazuurstook 1160 ºC per kilo: € 3,00

bij glazuurstook 1240 ºC per kilo:  € 3,50

bij glazuurstook porselein 1240 C: € 5,00

U kunt een stookkaart (=cadeaukaart) aanschaffen €30,-per stuk  tijdens de les of online hier 

Een beginners setje keramiek gereedschap is € 13,-

Maak jouw eigen website met JouwWeb